Wachtwoord wijzigen of vergeten?

Geen stress hier vind je hoe je deze wijzigt of opnieuw opvraagt.

Lodewijk avatar
Geschreven door Lodewijk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke gebruiker heeft op ThePerfectWedding.nl een eigen wachtwoord. Dit wachtwoord is gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je inlogt en is niet bekend bij onze medewerkers.

Wachtwoord wijzigen

• Je kunt jouw wachtwoord wijzigen op deze pagina. Je ontvangt daarna van ons een e-mail waarmee je jouw wachtwoord kunt veranderen.

Wachtwoord vergeten of kwijt

Geen paniek! Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen.

• Klik rechts bovenaan de pagina op 'Aanmelden'.

• Klik op 'Wachtwoord vergeten'.

• Voer jouw e-mailadres in en klik op de knop 'Verstuur wachtwoord'. Het nieuwe wachtwoord wordt binnen enkele seconden naar jouw e-mailadres verzonden.