Upload jouw brochure
Maxime von Römer avatar
Geschreven door Maxime von Römer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt als trouwlocatie jouw brochure uploaden op onze website. Deze is dan zichtbaar bij jouw bedrijfsprofiel.

Voordelen voor bruidsparen:

• Snelle impressie: Bruidsparen krijgen direct een goede indruk van de sfeer en uitstraling van jouw locatie door het bekijken van jouw brochure.

• Gemakkelijk te vinden: De knop om de brochure te downloaden is direct zichtbaar op je profiel, waardoor bruidsparen deze eenvoudig kunnen vinden en downloaden.

Voordelen voor jou:

• Meer leads: Door je brochure te uploaden, vergroot je de kans dat bruidsparen contact met je opnemen om meer informatie te vragen of een afspraak te maken.

• Volg leads: Je kunt zien wie je brochure heeft gedownload, zodat je ze gemakkelijk kunt opvolgen en je aanbod persoonlijk kunt toelichten.

Zo voeg je een brochure toe

Ga naar jouw beheeromgeving en klik op 'Media'. Nu zie je aan de rechterzijde, naast Real Weddings, de optie brochure staan. Hier heb je de mogelijkheid om jouw brochure te uploaden. Je kunt maximaal 3 brochures uploaden van maximaal 10 MB per stuk. Je kunt jouw brochure gemakkelijk via Adobe PDF comprimeren.

Zo ziet het eruit op jouw profiel

Na het uploaden ziet het er als volgt uit op jouw profiel. We hebben onder de knop 'offerte aanvragen' nu de knop 'brochure aanvragen' toegevoegd. Zodra een bruidspaar hierop klikt, krijgen ze de brochure per mail toegestuurd.

Zo kun jij jouw leads inzien

Bruidsparen die jouw brochure hebben gedownload komen in jouw beheeromgeving te staan. Zo weet je precies wie er interesse heeft getoond in jouw locatie. Deze vind je ook in jouw beheeromgeving bij 'lopende aanvragen'. Hier staat dan 'brochure-aanvraag' bij.

Heb je vragen over het uploaden van jouw brochure? Stuur dan een mailtje naar trouwlocatie@theperfectwedding.nl. We helpen je graag!